sneller

SNELLER

U heeft uw beide handen vrij, waardoor u grote aantallen borden dresseert in een korte tijd en met veel meer focus. Bovendien kunt u langs twee zijden dresseren. Zo produceert u dubbel zoveel borden in dezelfde tijd.

sneller

RUSTIGER

U regelt zelf zowel de richting als het ritme van de Q2 transportband. Stelt u die af op de langzaamste dresseerder, dan volgt de rest. U kunt op elk moment ingrijpen in het proces. En als het nodig is, drukt u op de noodstop. Het resultaat? Meer rust, structuur en ademruimte om te streven naar een feilloze bordenschikking.

sneller

MOOIER

Doordat de borden langzaam voorbij komen, kan de dresseerder zich ten volle concentreren op zijn taak. Komt daar nog eens bij dat de borden elkaar niet raken, waardoor er veel minder beschadigingen aan de randen zijn. Een vlekkeloos eindproduct gegarandeerd.

sneller

GOEDKOPER

Dankzij Q2 bespaart u personeelskosten. Eén iemand kan namelijk meerdere ingrediënten op een bord dresseren, waardoor u minder mensen nodig heeft. Bovendien bent u niet genoodzaakt om volwaardige koks in dienst te nemen. Ook ongeschoolde werknemers kunnen het werk perfect uitvoeren. Om nog maar te zwijgen van de besparingen op het transport, de aankoop van tafels en porselein, het aantal werkuren … Mooi meegenomen, toch?

sneller

HYGIENISCHER

Met Q2 dresseert u zo snel dat bacterievorming op de ingrediënten nauwelijks een kans krijgt.

VOLG ONS OP