De Q2 is dé oplossing voor topchefs en restaurateurs die banketten op grote evenementen verzorgen. De serveertafel met transportband tilt de productiviteit van uw banketorganisatie naar een hoger niveau.

Bezieler van de Q2 is Rudi Van Beylen, zaakvoerder en chef-kok van Hof ten Damme (Kallo, Antwerpen). Het gerestaureerde 17de-eeuwse landhuis behoort tot de mooiste feest- en vergaderzalen in Vlaanderen. Creativiteit, perfectionisme en een grenzeloze gastvrijheid zijn Rudi’s handelsmerken.

Gedreven door zijn passie voor kwaliteit, knowhow als restaurateur en zijn enorme toewijding zocht Rudi naar een methode om borden sneller, rustiger, mooier en goedkoper te dresseren. Wat klinkt als een paradox resulteerde in de transportband Q2 waarvan u het ritme zelf regelt. Een soort lopende band waarbij het keukenpersoneel alle ingrediënten van het gerecht één voor één op de borden schikt. Ieder kent zijn taak en heen-en-weergeloop hoeft niet. Op die manier is het in de keuken rustiger en ontstaat er meer ademruimte. Ruimte die broodnodig is om te streven naar een feilloze bordenschikking.

PRODUCTVOORDELEN

Gastronorm-compatibel

U kunt de serveertafel uitbreiden met afneembare gastronormsupports die zich boven de transportband bevinden. Ze zijn tevens afneembaar voor transport.

Borden per minuut

Een schaal van 1 tot 10 toont u hoeveel borden per minuut u afwerkt. Het gevolg? Meer controle en minder stress.

Twee productierijen

Q2 biedt de mogelijkheid om borden op twee rijen te plaatsen. Hierdoor kan uw personeel dubbel zoveel borden dresseren.

Mobiel

Q2 is uitgerust met wieltjes én is plooibaar. Zo kunt u het toestel overal mee naartoe nemen. Meer zelfs, dankzij zijn ergonomische vorm tilt u de Q2 makkelijk over elk drempeltje.

Connecteerbaar met meerdere Q2’s

Het is perfect mogelijk om meerdere Q2’s met elkaar verbinden. Borden schuiven naadloos van het ene naar het andere toestel, tegen de zelfde dresseersnelheid.

VOLG ONS OP